“Da ti suze krenu”: Krili ga od nje, a stalno ga je tražila, nakon par mjeseci Darko prvi put zagrlio svoju kćerku (Foto)

  • admin
  • January 7, 2019
  • Comments Off on “Da ti suze krenu”: Krili ga od nje, a stalno ga je tražila, nakon par mjeseci Darko prvi put zagrlio svoju kćerku (Foto)

Svi znamo da je porodica Lazić nakon nesreće koju je doživio Darko 23. Oktobra 2018 godine donijela odluku da o tome ništa ne govore četverogodišnjoj nasljednici Loreni. Oni nisu željeli da Lorena ima traume zbog svih dešavanja, jer ona ne bi mogla shvatiti šta se zapravo desilo.

Pjevač je prvi puta vidio Lorenu nakon dva i po mjeseca, kada se oporavio i kada je mogao normalno da komunicira s njom preko video poziva. Svi znamo da je dao izjavu koliko je sretan, ali da ga je mala Lorena stalno pitala kad će doći kući.

Loreni su rekli kako je Darko na putu i kako će ubrzo kući. Naime, Darkova kuma, Andreana je rekla: Mislim da je najbolje da se djetetu ništa ne govori, previše je mala da bih shvatila šta se zapravo dešava, može samo imati traume. Najbolje da se vidi sa Darkom kad se on u potpunosti oporavi i stane na noge.

Darko je za praznike izašao iz banje kako bi ih proveo uz porodicu. Vjerujemo da će mu ovo biti najzapamćeniji praznici ikada, jer je nakon tri mjeseca zagrlio i svoju kćerku Lorenu. Nije oklijevao, pa je sliku sa Lorenom podijelio na društvene mreže uz jako emotivan opis:

Ova slika je izazvala brojne komentare, razniježila je sve ljude koji su je vidjeli. Svi su rekli da je Darko sretan što ima kćerku koja će ga zagrliti jer je to nešto najvrijednije na svijetu. Darko je ponosan na svoju kćerku i jako sretan čovjek jer je nakon čak tri mjeseca zagrlio.