Crvene čizme i mrežaste čarape: Dragana u neviđenoj kombinaciji čestitala Božić, komentari pljušte (Foto)

  • admin
  • January 8, 2019
  • Comments Off on Crvene čizme i mrežaste čarape: Dragana u neviđenoj kombinaciji čestitala Božić, komentari pljušte (Foto)

Dragana Mirković je praznike provela u svom porodičnom domu. Ona je jako aktivna na društvenim mrežama, pa je sa svojim pratiocima odlučila da podijeli dio atmosfere i svog doma i poželi im sretne praznike. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo u domu Dragane Mirković.

Ona je odlučila da pozira ispred jako bogato okićene jelke, a na sebi je imala jako zanimljivu odjevnu kombinaciju. Svi znamo da je Dragana specifična po svom odjevanju, te da su mnogi komentarisali kako treba nabaviti sebi modnog stilistu.

Pored svega ovoga, Dragana tomkom svoje dugogodišnje karijere nikada nije na sebe skretala pažnju svojim izgledom i nikada se nije provokatino oblačila. Sada je odlučila da objavi fotografije koje su zapalile maštu mnogim.

Ni ovoga puta Dragana nije otkrila ništa više nego ranije, ali je imala jako izazovnu kombinaciju. Naime, imat ćete prilike u nastavku da vidite kako se ona obukla. Na glavi je imala beretku. Obukla je dugi dzemper sa detaljima krzna i crvene čizme koje su bile iznad koljena.

Detalj koji je svima privukao pažnju su mrežaste štramplice. Pogledajte i sami kako je Dragana provela praznike. Na slici se vidi da je jako raspoložena, a nekako smo i navikli na njen široki osmijeh koji nosi svuda sa sobom:

Na ovom izgledu joj mogu pozavidjeti daleko mlađe njene kolegice. Moramo priznati da je sve lijepo ukombinovala, svoj izgled je dopunila crvenim nakitom. Ona je jedna od najvećih zvijezda kako na Balkanu, tako i širom svijeta. Jako je tražena i ljudi je angažuju za nastupe koji su uvijek posjećeni u velikom broju.