“Čovječe jesi ti normalan?” Aca Lukas poslao poruku Ani Bekuti, a ona objavila da svi vide šta joj je pisao (Foto)

  • admin
  • October 30, 2018
  • Comments Off on “Čovječe jesi ti normalan?” Aca Lukas poslao poruku Ani Bekuti, a ona objavila da svi vide šta joj je pisao (Foto)

 

Svi znamo da je bio član žirija poznatog takmičenja Zvezde Granda, uvijek nas je znao nasmijati svojim obrazloženjima i izjavama. Ali on više nije član žirija ovog takmičenja. Poslije odlaska, ostao je u korektnim odnosima sa pjevačisom Anom Bekutom, s kojom je i od prije dugogodišnji prijatelj.

To nije ni malo čudno jer se bave istim poslom, kolege su i stalno se susreću u emisijama i po raznim takmičenjima. Međutim, pjevačica je ovaj dobar odnos demantovala kada je na jednoj od svojih društvenih mreža za svoje fanove, objavila jednu fotografiju.

Naime, na toj fotografiji je bila poruka koju je Aca Lukas uputio pjevačici, a ova poruka je privukla veliku pažnju ljudi, i veoma naljutila ljude koji vole i prate Anu Bekutu. Pjevačica i pjevač su se dopisivali, a onda je uslijedilo pitanje Ace Lukasa, kojeg datuma je Ana tvoj solistički koncert?

Pjevačica je bila jako šokirana, jer je njen koncert već prošao, nije mogla da vjeruje šta je Lukas pita, s obzirom da su prijatelji. Poslije ovoga Ana je donijela odluku pa prepisku objavi, kako bi svi ljudi vidjeli njihov chat. Pogledajte i sami kako izgleda ta prepiska, postavit ćemo vam fotografiju ispod teksta: