Chat dana: Pitao sina da mu pomogne, a odgovor koji je dobio nasmijao sve (Foto)

  • admin
  • January 9, 2019
  • Comments Off on Chat dana: Pitao sina da mu pomogne, a odgovor koji je dobio nasmijao sve (Foto)

CHAT DANA MOŽETE PROČITATI ISPOD ISPOVIJESTI: Kada danas sjednem i posmatram djevojke, nekako su sve iste. Ja sam Ana, znam da ne moram pisati svoje ime, ali želim, imam 36 godina. Moja generacija djevojaka je dosta opuštenija i prirodnija. Jednom prilikom mi je drugarica rekla kako je našla dečka svojoj sestri.

Da se razumijemo njena sestra ima 25, ali izgleda dosta starije od mene. Ona je našla dečka svojoj sestri koji je od nje stariji 15 godina. Sjedila sam dugo i razmišljala. Kakvi su ovo ljudi postali, kakve su ovo žene sada?

Prodaju svoje tijelo, koje prije toga dobro urede. Da se razumijemo, djevojke su danas opterećene izgledom, idu redovno na treninge,paze šta jedu, peglaju se i šminkaju svaki dan kao da je posljednji. Onda sebe prodaju za novac.

Danas kada vidite djevojke koje hodaju ulicama sve su iste, kose ispeglane, ista odjeća, jer sve je to in, a one prate trend. Je li vas sramota da se prodate za pare? Ne može me niko ubijediti da ona sa svojih 25 može voljeti čovjeka koji je stariji od nje 15 godina.

U šta se to ona zaljubi onda? Ja imam 36 godina i zbog takvih djevojaka, zbog drugih standarda sjedim kući i sama sam. Žalosno je kakvo je vrijeme došlo. Roditeljima je također bitno da kćerku dobro udaju, a sada 10, 15, 20 godina stariji muž. Pa šta fali, bitno da se ima para.

CHAT DANA:

Danas često imate prilike vidjeti razne prepiske koje su postale jako popularne. Ovdje vam donosimo jednu takvu, za jako kratko vrijeme je privukla veliku pažnju na sebe. Vjerujemo da ćete se nasmijati: