Chat dana: Imala je pitanje za muža, a zbog naredne poruke nastao je haos (Foto)

  • admin
  • January 8, 2019
  • Comments Off on Chat dana: Imala je pitanje za muža, a zbog naredne poruke nastao je haos (Foto)

CHAT DANA SE NALAZI ISPOD ISPOVIJESTI: Želim da apelujem na sve ljude koji imaju mogućnosti i volje da pomažu životinjama koje se nalaze na ulicama i koje su ugrožene svakodnevno. Njihov život je od danas do sutra, jer nikad ne znaju da li će neki manijak ići pijan ili nadrogiran i uraditi im nešto loše.

Naravno, želim da apelujem da počnete sve ostatke hrane koje bacate u korpe za smeće čuvati i davati onima kojima će to spasiti život možda, a to su životinje. Ovih dana će biti jako hladno, pa vas upozoravam da provjeravate vaša auta prije nego ih upalite i krenete.

Svi znamo da je mačkama hladno i da se one skrivaju kod motora od auta ili kod guma kako bi se ogrijale. Obratite pažnju na ovo. Ja smatram da nema bolje i istinitije izgreke od one: Ko ne voli životinje ne voli ni ljude.

Kada budem birala partnera za život, od velike važnosti će mi biti kako se obhodi prema životinjama, jer su to bića koja vam ne mogu vratiti uslugu, i na taj način pokazujete kakav ste čovjek ustavi.

CHAT DANA:

U našim člancima ste često imali prilike da pročitate smiješne prepiske između ljudi. Ovoga puta se radi o sličnom zabavnom sadržaju. Naime, ovaj chat je postao jako popularan na društvenim mrežama i svi ljudi su ga dijelili.

Ovdje se radi o prevari muža, ali, nije to ono što je ljudima bilo smiješno i zanimljivo, nego način na koji je njemu njegova žena saopštila da zna za prevaru. Pogledajte i sami o čemu se radi, vjerujemo da ćete se nasmijati: