Četvero djece iz četiri braka: Ovo su svi muževi Zorice Brunclik, a jedna stvar im je svima zajednička

  • admin
  • November 8, 2018
  • Comments Off on Četvero djece iz četiri braka: Ovo su svi muževi Zorice Brunclik, a jedna stvar im je svima zajednička

Ona je jako popularna i slavna pjevačica, riječ je o Zorici Brunclik. Ona pored jako uspiješne karijere ima i jako intrigantan život. Naravno riječ je o privatnom životu ove pjevačice.

Ova pjevačica ima četvero djece, a moramo istaći da se više puta udavala. Svi znamo imena njene djece, a ona su: Marija, Đorđe, Zlata i Miljana. Kćerku Mariju je dobila kada je imala samo 18 godina, bila je jako mlada, i dobila je u vanbračnoj zajednici.

Prvi muž joj je bio šef orkestra u kojem je nastupala u to vrijeme, naime, radi se o harmonikašu Zoranu Tutiću. U ovom braku, Zorica je bodila sina Đorđa Tutića. Njen sin je sada srerno oženjen. On ima dvoje djece.

Pošto ovaj brak nije bio dugog vijeka, Zorica je nastavila da utjehu traži u harmonikašu, ali sada nekom drugom. Naime riječ je o Lubi Kešelju, iz ovog odnosa je dobila kćerku Miljanu. Spekulisalo se o tome kako Ljuba nikada nije priznao Miljanu kao svoje dijete, te da se ne viđaju i ne čuju.

Zorica izgleda jako voli harmonikaše, jer je i trenutno u braku sa jednim, riječ je o Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, sa njim ima kćerku Zlatu.