Cecina kćerka se udaje, on je Ijubav njenog života: Otkriveni svi detaIji veze, sad je sve jasno

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on Cecina kćerka se udaje, on je Ijubav njenog života: Otkriveni svi detaIji veze, sad je sve jasno

Anastasija Ražnatović je nekada bila model i dijete poznate pjevačice Svetlane Cece Ražnatović ,sve dok nije donijela odluku da se i sama orpoba u muzičkim vodama. Savršen par je bila njena prva pjesma, koja je bila i više nego dobro ispraćena i prihvaćena od strane publike.

Ona sada više nije poznata kao kćerka poznate pjevačice Cece, nego je poznata kao pjevačica Anastasija Ražnatović. Veliki je uspijeh sad au moru pjevača uspjeti izgraditi svoje ime i prezime. nedavno je izdala pesmu po imenu Rane, koja je bila u trendingu danima, publika je obožava.

Svi znamo da je nedavno otišla iz doma, vile, u kojoj je živjela sa majkom i bratom Veljkom. Kako je njena karijera bila sve čvršća, ali i veza, tako je ona odlučila da počne živjeti sa svojim voljenim dečom, koga rijetko kad eksponira. Njegovo ime je Đorđe Kuljić.

Anastasija je uradila prvi korak ka ostvarenju porodice, zajednički život, se može računati kroz malo vremena kao vanbračna zajednica, pa bi ona kako nagađaju ljudi i njeni fanovi uprzo mogla stati na ludi kamen i svom voljenom izgovoriti sudbonosno da u dobru i zlu dok ih sm.rt ne rastavi.

Gordana Dragišić svima poznatija po nadimku Goca, je jako poznati numerolog. Ona može na osnovu numerološkog koga da kaže sve ono što vas slijeduje u bliskoj budućnosti. Ona je sada pročitala kod Anastasije i rekla šta bi ona mogla da očekuje u narednom periodu.

Pogledajte i sami šta je to Goca istakla kada je u pitanju ova mlada pjevačica: