Ceca shrvana bolom, tuga u domu Ražnatovića – preselio je na drugi svijet, dokrajčila ga teška bolest

  • admin
  • October 28, 2018
  • Comments Off on Ceca shrvana bolom, tuga u domu Ražnatovića – preselio je na drugi svijet, dokrajčila ga teška bolest

 

Borislav Pelević, svi znamo da je on jedan Srpski političar i kum poznate pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Arkana. On je preminuo u svojoj šezdeset i prvoj godini života.

On je jako cijenjen Srpski političar, preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolesti. Da li ste znali da je on Arkanu Ražnatoviću bio jedan od  komandanata Srpske dobrovoljačke garde.Pored toga on je bio i predstavnik sabora Srpskog jedinstva.

Rođen je u seluBublje kod Peći, a on je rođen 22. novembra 1956. godine. U Beogradu je bio profesor na visokoj zdravstvenoj i sportskoj školi. On je u toj školi predavao nekoliko predmeta kao što su uvod u menadžment sportskih takmičenja, moramo napomenuti da je jako pametan čovjek, naime, on je doktor nauka sportskog menadžmenta.

Arkan je vodio stransku srpskog jedinstva,a nakon smrti Arkana Ražnatovi-a, Borislav je preuzeo tu stransku i vodio je. U toj stranci nije bio dugo, desile su se neke nesuglasice te je bio primoran da pređe u drugu stransku. Pridružio se Srpskoj radikalnoj stranci.

To nije sve, poslije ne napustio i ovu drugu stranku te prešau u treću, naziv te treće stranke je Srpska Napredna stranka.