Bruka i sramota, ovo je za diskvalifikaciju: Njih dvije su prevršile svaku mjeru, vrijeđale Rome i Hrvate

  • admin
  • November 7, 2018
  • Comments Off on Bruka i sramota, ovo je za diskvalifikaciju: Njih dvije su prevršile svaku mjeru, vrijeđale Rome i Hrvate

Ove dvije učesnice rijaliti programa su prevršile svaku mjeru. Naime, došlo je do  komentarisanja i spekulisanja između Zorice Marković i njene rijaliti drugarice Jelene Golubović. Usred toga počele su da vrijeđaju ljude koji im nista nisu uradili.

Poznato nam je svima da je Zorica Marković zarađivala pare i prehranjivala svoju porodicu pjevajuću po romskim svadbama. Trebala je bar iz pristojnosti da sakrije te svoje rasističke stavove.

Zorica je rekla svojoj drugarici Jeleni kako je brojala cigane za crnim stolom dok su sjedili i kako ih ima previše u bijeloj kući, a Jelena je dodala nešto još gore:

I ja sam ih danas brojala, baš ih je mnogo. Prvo sam brojala od kuće, ali drugačije je, sada kada sam ovdje je previše. Malo mi je falilo da im danas kažem cigani jedni, al svima. – dodala je Jelena Golubović.

Poslije ovog Zorica je predložila Jeleni da promijeni krevet, a Jelena počela da vrijeđa Hvrate:

Ti mene zezaš, da promijenit krevet i slušam kužiš i zrak svakodnevno? Ova Moskva se i ne trudi da priča srpski, ova jadna makedonka pa se trudi.