Brenu pitali da li bi svom Bobi oprostila prevaru, a njen odgovor sve žene natjerao na razmišljanje

  • admin
  • December 7, 2018
  • Comments Off on Brenu pitali da li bi svom Bobi oprostila prevaru, a njen odgovor sve žene natjerao na razmišljanje

Lepa Brena je već dugo u jako sretnom braku sa Bobom Živojinovićem, ili oni taj brak predstavljaju kao jako sretan brak. Svi mi mislimo da o poznatim činostima znamo sve, ali uvijek saznamo neke nove informacije koje nas osrtave u šoku.

Ovoga puta vam donosimo jednu informaciju za koju možda do sada niste čuli, a to je da Boba i nije uvijek odan i vijeran Lepoj Breni. Mišljenje o prevari je podijeljeno, neke žele olako pređu preko prevare kao da se nikada nije ni desila, sa druge strane postoje one žene koje nikada ne bi oprostile prevaru

Svakako ove druge smatramo realnijim, jer prevare ne trebaopraštati. Ko jednom prevari i bude mu oprošteno, tu prevaru će sigurno ponoviti opet. Zanima li vas šta Lepa Brena misli o prevarama?

Lepa Brena je nekoliko puta davala izjave o prevarama, a njene izjave su privukle veliku pažnju i izazvale brojne komentare žena širom svijeta. Jednom prilikom ona je rekla sljedeće:

 

Seksualni odnos ne smatram prevarom, pa seks je roba, ali prevara je za mene nešto mnogo više, prevara je kada čovjek izda svoju porodicu kada i proda jeftino. Na pitanje da li oprostila prevaru je odgovorila:

Već sam navela šta je za mene prevara tako da nikad ne bi oprostila da me moj čovjek izda, to nema veze sa seksom. U jednu ruku, ona je bila iskrena, jer svi znao koliko se puta spekulisalo da nju Boba vara. Smatra de da se nikada nisu razveli jer im razvod ne ide u prilog.