admin December 5, 2018

 

Miroslav Ilić je jako poznat pjevač, njega su angažovali i da bude član žirija u poznatom muzičkom takmičenju Pinkove Zvezde. On je po svemu sudeći fin i nasmijan čovjek, ali zbog ovog su mnogi prmijenili mišljenje o njemu.

Jedno vrijeme je ovo bila tajna, a onda je sve iplivalo na vidjelo. Istina je teška ali dostizna. Sada se već godinama unazada zna da ovaj pjevač ima vanbračnog sina. Naime, Miroslav Ilić je bio u vanbračnoj zajednici sa Mirjanom Antonović i dobili su sina.

Miroslav se nikada nije udostojio i nije želio da prizna da je to njegov sin. Njihov sin već dugi niz godina ne boravi u Srbiji, on živi i radi u Americi. Njegovo ime je Devin. O ovome se jedno vrijeme mnogo pisalo.

Mirjana i Devin su na sudu sa ovim pjevačem Miroslavom Ilićem, jer on već dugi niz godina odbija da uradi test očinstva, tačnije DNK test. Oni su se borili svim snagama da ga nagovore da uradi test, ali je Ilić odbijao, zbog čega se sada sude. Pogledajte fotografiju Devina i njegove majke:

Mirjana kao majka je jako potresene zato što se njena situacija loše komentariše, a njen sin se razvlači po medijima. Povodom ovoga odlučila se odlašiti i reći da je dovoljno šutila. Naime, kako ona navodi, o ovome nije željela da priča pune 22 godine.

Poslije je njen sin putem medija saznao za sve. Kaže da se Ilićem zabavljala davno, bili su tri godine zajedno, on je bio na samom početku karijere, a cijela estrada je znala za tu vezu. Mnogo je zato pogađa njegovo negiranje očinstva.

Navela je i da je u to vrijeme bila dosta imućnija od njega, da joj njegova karijera nije ništa predstavljala. On tada nije ni imao nešto novca, tek je počeo da pjeva. Objavila je i fotografiju uz opis, koju možete vidjeti u nastavku teksta:

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*