Bila mu je najveća ljubav prije Ane Sević: Darko Lazić je bio u vezi sa ovom crnkom (Foto)

  • admin
  • October 28, 2018
  • Comments Off on Bila mu je najveća ljubav prije Ane Sević: Darko Lazić je bio u vezi sa ovom crnkom (Foto)

Svi znamo da je 23 oktobra Darko Lazić imao tešku saobraćajnu nesreću i da je zadobio jako teške povrede. On je poznati srpski pjevač folk muzike, trenutno je zbrinut i njegov oporavak traje u Kliničkom centru Zemun.

Svi znamo da je on bio u braku sa Anom Sević, ali naime oni su još uvijek zakonski vjenčani iako Darko ima drugu djevojku trenutno koja ga redovno posjećuje u bolnici. Darko i Ana imaju kćerku, a njeno ime je Lorena.

Prije Ane Sević Darko je imao jednu crnkinju koja je ostala anonimna. Naime, Darko Lazić je u nju bio zaljubljen do ušiju. Pogledajte fotograju te djevojke i Darka:

On nikad nije izbrisao fotografije sa svog profila, i dan danas ih možete naći. Darko nikad u javnosti nije krio da je zaljubljen u Draganu, ali njihova veza nije dugo trajala, nakon samo godinu dana je došlo do prekida.

Svi znate da je on 2009. pobijedio u šou “Zvezde Granda” , tada je postao jako popularan počeo je nastupati i zarađivati mnogo novca. Kupio je sebi luksuzan stan i auto. Prije nego je kupo stan on je živio u kući u Brestaču. Svi se nadamo da će se Darko Lazić brzo oporaviti i da će sve biti kao nekada.