admin November 18, 2018

Ova pjevačica se dvadesetih godina proslavila zato što je pjevala u poznatoj grupi pod nazivom Luna, njeno ime je Maja Marković. Ona je u saradnji sa Čedom Čvorkom radila mnogo bore nastupe i privlačila mnogo pažnje.

Ona i danas važi za jedan od najboljih i najkvalitetnijih vokala, a to je veliki uspijeh za svaku pjevačicu.2006 godine je odlučila da napusti ovu jako uspiješnu grupu Luna misleći da će samostalno postići više uspijeha, te iste godine započinje samostalnu karijeru.

Izgleda da joj to nije bila dobra ideja, jer je samo za nekoliko godina potpuno nestala sa estradne scene. Mislimo, ona nije prestala pjevati, ona je nastavila da nastupa, ali najviše po dijaspori. Nastavila je da zarađuje dosta novca na osnovu svog vokala.

Ona nije vrijeđala grupu luna niti Čedu, odlučila je da neće biti s njima u kontaktu, te da neće komentarisati njihov dalji rad niti pjevačice koje budu pjevale u grupi Luna.

Maja je danas udata žena, njen muž je muzičar Siniša Cvetković Ludvig,jako je ispunjena  osoba, a kada vidite kako ona izgleda, vidjet ćete koliko je promijenila svoj imidž. Sada je jednako lijepa, ali njena kosa je plava, pogledajte i sami: