Bekuta htjela da pokaže cijeli stan pa se izblamirala: Evo šta joj se nalazi u frižideru (Video)

  • admin
  • January 14, 2019
  • Comments Off on Bekuta htjela da pokaže cijeli stan pa se izblamirala: Evo šta joj se nalazi u frižideru (Video)

Ana Bekuta je jedan uzor svim mladim pjevalima koji započinju i grade svoju karijeru. Ona je dugo godina gradila svoju karijeru i dovela je do zavidnog nivoa. Imamo je priliku gledati kao člana žirija poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Naime, Ana je jako popularna i jako aktina na društvenim mrežama. Trudi se da sa svojim fanovima podijeli razne detalje iz svog privatnog života. Ponekad je to može koštati reputacije, a pogledajte i zašto.

Ana je željela da svojim fanovima dočara kakva je njena kuhinja, pa je odlučila da je cijelu pokaže. Uključujući i frižider, koji je privukao veliku pažnju i nasmijao milione ljudi. Ljudi su jako brzo počeli da dijele ovaj video snimak na svojim društvenim mrežama.

Te je za jako kratko vrijeme postao popularan i pravi hit na internetu. Ana je na snimku krenula prema frižideru rekavši da se u njemu nalazi sve ono što svaka kuća posjeduje, osnovne potrebštine. Potom je otvorila frižider i uzviknula ‘juu’.

U frižideru nije bilo ništa. Ovo je nasmijalo sve ljude. Neki su je opravdavali kako često pujute te da i sama ne zna šta može zateći u svom domu, dok su je drugi ogovarali kako ne pravi hranu kući, već se gotivi po restoranima. Pogledajte kako je to izgledalo, vjerujemo da ćete se i vi nasmijati:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @otac_nacije

 

Ona je član žirija zvezde granda, i kao što znamo jako je iskrena. Ponekad se ona rasplače, jer je emotivna, to su imali prilike vidjeti svi koji gledaju ovu emisiju. Ona je bila mentor nekim pjevačima.