Bacio pogIed na zg0dnu djevojku u miniću, ali bolje da nije: Sljedeće sekunde se desila katastr0fa (Foto)

  • admin
  • August 16, 2019
  • Comments Off on Bacio pogIed na zg0dnu djevojku u miniću, ali bolje da nije: Sljedeće sekunde se desila katastr0fa (Foto)

Bacio je pogled na zgodnu djevojku  u miniću. Bolje da nije. Muškarci tešk0 da mogu da ign0rišu djevojku koja prođe pored njih, plus, ako je pr0vokativno obučena. Ovaj muškarac će dobro promisliti prije nego što to opet uradi. Pogledajte i vi, pa će vam biti jasno zašto:

Pazite kuda idete. Sada vam donosimo jednu ispovijest koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama: „Oženio sam se i živjeli smo kod mene sa mojim roditeljima. Na početku je sve bilo kako treba. Mislio sam da živimo kao u bajci. Dobili smo i kćerku. Trudio sam se da sve bude onako kako je zamislila. Onda je počela da bude ljubomorna i paranoična.

Svaki dan je pravila neki ispad. Pored toga što je mene napadala, napadala je i moje roditelje. Kuća je postala mjesto gdje nisam mogao biti. Trudio sam se da joj objasnim da umišlja i da je sve uredu, ali ona nije vjerovala. Uvijek bi našla razlog za svađu. Postalo je nepodn0šljivo.  Iako mi je bilo teško, odlučio sam se za razvod.

Žao mi je kćerke, ali bolje i to nego da odrasta u ovakvoj sredini. Otac mi je rekao da  trebam to uraditi, inače nećemo moći živjeti kod njega. Razumijem i svoje roditelje. Prihvatili su je, a sada svaki dan trpe njene napade. Ja kao njihov sin ne želim da dozvolim da oni čitav  život bace  u rijeku zbog osobe koja  sve uništ.ava. Više ništa ne osjećam prema njoj. To nije osoba koju sam oženio i koju sam nekad volio.”