Astrolog koji je predvidio razvod Ane i Rađena otkrio: Karleuša i Duško se razvode, evo šta će ona uraditi

  • admin
  • January 11, 2019
  • Comments Off on Astrolog koji je predvidio razvod Ane i Rađena otkrio: Karleuša i Duško se razvode, evo šta će ona uraditi

Ako se ostvare predviđanja ovog astrologa, Jelena Karleuša i Duško neće zauvijek biti zajedno, doći će do razvoda. Astrolog po imenu Dušan Veličković je istu sudbinu predvidjeo i Ani Kokić sa njenim suprugom Nikolom. Pročitajte izjavu ovog astrologa:

Što se tiče Jelene i Duška, oni se vole to nije upitno, ali ljubav nije uvijek dovoljna, njihova ljubav je nekako karmična, pa samim tim predviđam da će se oni razvesti, kad, tad. Jelena je emocionalno nezrelo biće, tako da je kod nje sve moguće, čak i treći brak.

Jelena je previše dominantna, ne prija njoj muška energija. Sa Duškom trenutno uspijeva, jer, ne viđaju se često i ne žive zajedno. Predviđam da će Jelena napraviti lom kada se Duško vrati iz Turske. Za DUška moram reći da je mnogo dobar čovjek. Duša od čovjeka.

Posljednji adut u Jeleninoj karijeri će biti ovaj razvod, to će je dodatno izdići. Ja sam kao što znate predvidjeo i razvod Ane i Nikole, još 2017 godine. Vidite poslije 10 godina braka, oni su se razveli, ipak sam znao da će da se desi to, ma koliko su me ljudi 2017 godine osuđivali.

Njih dvoje su bili previše slični, kao dvije desne cipele, neozbiljni i mogu reći emotivno nezreli. Svako od njih je očekivao previše od ove druge strane, a takav brak ne može opstati zauvijek, što je i dokazano. Ja sam rekla sve ovo i 2017 godine, rekao sam i da im je brak u krizi, sve sam pogodio i previdio dobro, sada čekamo Jelenu i Duška.