Ana Sević progovorila o Darku Laziću i svemu: Riješila da krene dalje, a evo kako izgleda njen novi momak (Foto)

  • admin
  • October 16, 2018
  • Comments Off on Ana Sević progovorila o Darku Laziću i svemu: Riješila da krene dalje, a evo kako izgleda njen novi momak (Foto)

 

Ona je i pjevačica i voditeljica, neposredno početkom ove godine Ana je okončala svoj brak sa svima poznatim Darkom Lazićem. Naime, ovaj razvod je bio pod burnim okom javnosti i ispratio se sa mnogo skandala. Ana je svašta rekla o tom periodu, te je iznijela činjenicu o mogućem stupanju u brak, ponovo, sa svojim novim dečkom Danielom Nedeljkovićem.

Svi znamo da su Ana i Darko imali teške periode, da se o njima mnogo pisalo, o skandalima koji su se događali, ali sve se na kraju okončalo razvodom. Darko je gostovanjem u emisijama mogao samo reći riječi hvale za Anu, a ni ona o njemu nije nikad ružno komentarisala.

Ona je odlučila da se oglasi povodom spekulisanja da je našla novog bračnog partnera, ali sada za sva vremena:

Ne mogu znati da li će to biti brak ni kad će biti. On je razuman čovjek, čeka me, pa ćemo vidjeti, nama ženama uvijek treba više vremena za neku odluku. Ne želim žuriti a on to razumije.

Sve sam ostavila iza sebe, smatram da svako treba gledat budućnost a napustit prošlost. Svi mi možemo predviđati šta ćbi bilo kad bi bilo, ali od toga nema ništa dok se ne desi. -rekla je Ana.