Ana Sević iznenadila javnost: Više neću kod Darka, optužili su me da ga ubijam!

  • admin
  • October 31, 2018
  • Comments Off on Ana Sević iznenadila javnost: Više neću kod Darka, optužili su me da ga ubijam!

Ova popularna pjevačica i voditeljica je svakodnevno dolazila u posjetu svom bivšem suprugu Darku Lazoću. Svi znamo da je 23. oktobra Darko imao tešku saobraćajnu nesreću i zadobio mnogo povreda. Njegov oporavak u KBC Zemun traje sedmicu dana, a Ana ga svakodnevno posjećivala.

Poslije nekog vremena je prorijedila svoje posjete, a zadnja 3 dana je niko nije vidio da je ušla u bolnicu da pruži podršku svoj bivšem suprugu. Naime, Ana je prestala dolaziti jer je u lošem odnosu sa Darkovim roditeljima i prijateljima, oni su je optužili da ubija Darka.

Imali ste prilike vidjeti kako svi dijele na svojim instagram profilima da je Darku potrebna krv, a Ana se povodom toga oglasila na svom profilu i rekla kako Darku ne treba krv. Zašto je to uradila svi se pitaju.

Anu nisu podržavali Darkovi roditelji, a ona je jednom prilikom u bolnici napala Darkovu djevojku i rekla joj da je folirant i da je skot. Darkovi roditelji su podržali Marinu Gagić, rekli su joj da je Ana pod stresom, te da nije ni vrijeme ni mjesto za takve rasprave.

Ana je saba na sebe navukla gnjev Darkovih roditelja i prijatelja, jer ih nije ljubitelj. Njeno ponašanje je koštalo, jer na kraju niko nije bio za to da Ana Sević posjećuje Darka, iako je ona bila prva koja je mogla da uđe Darku u sobu.