Ana otkrila zašto se nije razvela od Darka Lazića, a razlog niko nije mogao pretpostaviti

  • admin
  • November 8, 2018
  • Comments Off on Ana otkrila zašto se nije razvela od Darka Lazića, a razlog niko nije mogao pretpostaviti

Nakon silnih natpisa koji su pisani o njoj, Ana Sević je odlučila da ispriča kroz šta je sve prošla od Darkove nesreće koja se desila 23. oktobra tekuće godine.

Sve je započela rečenicom: Kum mi je javio šta se desilo, da je Darko imao saobraćajnu nesreću. Nisam mislila da je to tako ozbiljno, ali sam se potresla, normalno. To je bilo rano ujutro, Lorenu sam već bila ostavila u vrtiću, odmah sam otišla u klinički centar u Zemunu.

Kada sam vidjela u kakvom je stanju Darko, mislila sam da sanjam, to je strasan osjećaj, te slike želim da izbrišem iz glave. On je otac mog djeteta, ja sam uvijek tu za njega, to je normalno, mi smo u dobrim odnosima. – rekla je Sevićka.

Nadam se žšto bržem oporavku Darka, kako zbog sebe tako i zbog Lorene, koja često pita gdje je tata. Ona ništa ne zna i tako je najbolje. Želim da uvijek bude nasmijana sretna djevojčica. A ovo što mediji pišu da sam u lošem odnosu sa Darkovim je notorna laž. Ja sam uvijek bila u odličnim odnosima sa njegovim roditeljima. Sa njegovim se redovno čujem. -dodala je Ana.

A što se tiče razvoda rekla je nekoliko rečenica: Darko i ja smo sporazumno odlučili staviti tačku na naš brak, ali zašto se nismo i formalno razveli je kriv Darko. Imali smo deset zakazanih sastanaka za razvod braka, Darko ni na jedan nije došao , a za neke čak nije javio da neće doći.