Ana Nikolić objavila predivnu sliku sa kćerkom, ali jedan detalj su svi primjetili (Foto)

  • admin
  • October 18, 2018
  • Comments Off on Ana Nikolić objavila predivnu sliku sa kćerkom, ali jedan detalj su svi primjetili (Foto)

 

Svima nam je poznato ko je Ana Nikolić i koliko je ona uspiješna u Srbiji ali i širom regijona. Oduvijek je bila prepoznatljiva po svojoj atraktivnoj figuri ali i harizmatičnošću i smislom za humor. Svi znamo da se Ana udala za Rastu i s njim dobila Kćerku Taru.

Nedugo nakon Tarinog rođenja mnogo se pisalo o razvodi između Ane i Raste, koji su oni demantovali svojim zajedničkim nastupom. Naime, poslije rođenja djeteta Ana je imala vidan višak kilograma na kome je morala da radi, ali je s vremenom uspijela doči do njoj željene cifre na vagi.

Svi znamo da poznate i javne ličnosti haraju društvenim mrežama i objavljuju svakodnevno šta se dešava u njihovim životima. Ana također na svoje društvene mreže svaki dan objavljuje fotografije, a na većini fotografija je njena mezimica Tara.

Naime, nedavno je Ana objavila fotografiju svoje mezimice na kojoj Tara pravi svoje prve pijunirske korake uz Aninu pomoć. U opisu fotografije je bila jako dirljiva rečenica koja nikog ne može ostaviti bez teksta.

Svi smo upućeni u ljubav i sreću koju je osjetila Ana kad je postala majka, javno je pričala o tome. Ljudi su širom svijeta počeli da komentarišu Aninu fotografiju sa Tarom.

Mnogo sam ti zahvalna mezimice moja što si odlučila da ti baš ja budem mama- pisalo je u opisu fotografije.