Ana Nikolić dobija puno starateljstvo nad kćerkom: Kada čujete kolika će biti alimentacija ostat ćete bez riječi

  • admin
  • November 12, 2018
  • Comments Off on Ana Nikolić dobija puno starateljstvo nad kćerkom: Kada čujete kolika će biti alimentacija ostat ćete bez riječi

Ovoga puta su njih dvoje riješili da stvarno stave tačku na svoj brak, te su tim povodom posjetili advokata. Riječ je o Ani Nikolić i Rasti, oni su javnosti već dovoljno poznati.

Njih dvoje su prošle sedmice išli kod advokata da bi dogovorili neke detalje oko razvoda. Saznajemo da su uspijeli da sklope dogovor oko sporazumnog razvoda, te da će puno starateljstvo nad maloljetnom kćerkom Tarom pripasti majci, tačnije Ani Nikolić.

Naime, dosta se spekulisalo oko njihove imovine, te da će to biti najveći problem tokom razvoda. Uspostavilo se to kao netačno, jer su se njih dvoje sporazumno dogovorili da sva imovina koju imaju pripadne Tari kada poraste.

Ana je rekla da ne želi nikakav novac od Raste, nego da želi da on plaća alimentaciju u onom iznosu u kojem on misli da je dovoljno za dijete. Rasta je tada predložio da alimentacija iznosi 2.000 eura, Ana je privatila tu ponudu.

Dogovorili su se isto da Rasta može da viđa svoju kćerku kad god on to poželi, Ana se nije protivila jer je sreća Tare najbitnija, a ona zna koliko Tara voli tatu, a i obrnuto. Pokretač razvoda bio je stan koji posjeduje Rasta a za koji Ana nije znala, on u njemu trenutno i živi.