Ana Bekuta u suzama, kćerka pokojne pjevačice se pojavila u “ZG”: Svi zanijemili kad je pustila glas (Video)

  • admin
  • January 14, 2019
  • Comments Off on Ana Bekuta u suzama, kćerka pokojne pjevačice se pojavila u “ZG”: Svi zanijemili kad je pustila glas (Video)

Prošlosedmična epizoda jako poznate i jako gledane emisije Zvezde Granda će svima ostati urezana u spejćanje. Ovo je bila jako emotivna emisija, zbog jednog momenta. Na scenu je stupila i zapjevala kćerka preminule pjevačice.

Zanima li vas o kojo pjevačici je riječ? Radi se o Veri Nešić.Njena kćerka je Emilija i trenutno ima dvadeset i sedam godina. Ona nije oduševila žiri, ali je Ana Bekuta na rubu suza donijela odluku da će Emiliju primiti u svoj tim.

Članovi žirija se nisu bunili, ali su dali Ani nekoliko sugestija na kojima treba raditi sa Emilijom ukoliko želi od nje da napravi zvijezdu. Ana je rekla kako će dati sve od sebe i truditi se da ona postane dosljedna nasljednica svoje majke.

Vera je ljudima ostala upečatljivaa po vanserijskom izvođenju tako zvani “dvojki” i šumadijskog melosa.Pored ovoga ona se odlično snalazila i u pop ali i u folk baladama. Vjerujemo da vi znate neke njene balade, a mi ćemo izdojiti samo nekoliko:

“Potražićeš opet mene”, “Kome noćas dajem sne”, “Proleće je, a ja sama”. Ovo su samo jedne od, Vera je imala jako puno balada koje su ostale poznate i upečatljive. Ona je kao i njena kćerka počela karijeru mlada, ali je svoj prvi album izdala u 27 godini života.

Ana Bekuta je odlučila da pruži šansu mladoj Emiliji, mnogi ljudi su je podržali u tome, kao i članovi žirija. Da li ste gledali njen nastup u poznatom takmičenju? Ukoliko niste, ovdje ćete imati prilike da vidite kako je sve to izgledalo. Pogledajte: