Ana Bekuta otkrila detalje o njenom odnosu sa Mrkom: Zašto mu nisam rodila djecu…

  • admin
  • October 17, 2018
  • Comments Off on Ana Bekuta otkrila detalje o njenom odnosu sa Mrkom: Zašto mu nisam rodila djecu…

 

Ana Bekuta u Sava Centru krajem oktobra organizuje i solistički koncert, a ovu priliku je iskoristila da kaže šta planira i čime će sve obradovati svoju publiku koja bude prisustvovala na tom koncertu.

Za razliku od predhodnih godina i koncerata, ove godine sam proširila listu pjesama koje ću izvoditi na svom solističkom koncertu, sve sam to uradila na zahtjev svoje publike i ljudi koji me vole, želim da prvenstveno oni budu zadovoljni. Na mojoj listi se nalazi 35 pjesama, tako da možemo očekivati da će koncert dugo trajati, a takožer imam dva gosta na svom koncertu.

Uvijek sam željela da mladim djevojkama pružim nešto posebno, a za njih je to pjevanje na sceni, tako da sam za svoje gošće izabrala dvije mlade i jako uspiješne pjevačice Aleksandru Mladenović i Radu Manojlović.

Dalji razgovor se nastavio na temu ljubavi, Ana Bekuta je pričala o Milutinu sa kojima je godinama u baš velikoj ljubavi. Za nas je otkrila kako uživa u toj ljubavi, te da se njihovi članovi porodice izuzetno dobro slažu.

Žao mi je što smo se sreli malo kasnije, tako da nismo mogli imati svoju djecu. Žao mi je jer je on jako kvalitetna osoba, ali on moju porodicu doživljava kao svoju. Naime, moj sin i moji unuci su ga prihvatili kao oca i kao dedu, a to mi je dodatan razlog da volim još više ovog čovjeka.- rekla je popularna pjevačica Ana Bekuta.