admin November 16, 2018

Svima nam je poznata Aleksandra Prijović, ona je poznata pjevačica, ali u zdnje vrijeme je aktuelnija kao trudnica. Svi znamo da je Aleksandra trudna te da je na trudničkom bolovanju. Sudeći po svemu što vidimo na njenom instagram profilu, ona stvarno uživa u ovoj trudnoći.

Aleksandra Prijović je zajedno sa svojim mužem Filipom Živojinovićem sinoć išla na večeru u jedan od luksuznih restorana. Bila je vidno raspoložena i niti jedan trenutak nije skidala osmijeh sa lica. Njen muž je sve drijeme bio uz nju i pazio je.

U jednom momentru dok je izlazila iz auta, njen veliki široki kaput se odgrnuo i imali smo prilike po prvi put da vidimo kako izgleda i koliki je trudnički stomak Aleksandre Prijović. Zanima li vas? Pa pogledajte i sami:

ž

Aleksandru sve rijeđe imamo prilike vidjeti u noćnom izlasku ili posjeti restoranu, s obzirom da je na trudničkom bolovanju. Ovaj odlazak u restoran i druženje joj je prijalo, a to smo zaključili jer se cijelo vrijeme smijala.

Upućeni ste i u to da je Aleksandra donijela odluku da prekine trudnilko bolovanje kako bi bila gošća na koncertu Ace Pejovića, rekla je da joj je to čast i da to mora uraditi za svog kuma.