Aca Ilić i Biljana Jevtić imaju sina, ne viđamo ga često, a pravi je šmeker: Žene polude gdje god se pojavi (Foto)

  • admin
  • January 9, 2019
  • Comments Off on Aca Ilić i Biljana Jevtić imaju sina, ne viđamo ga često, a pravi je šmeker: Žene polude gdje god se pojavi (Foto)

Iako su njih dvoje pjevači, oni imaju vako skladan i uspiješan brak već godinama, čak važe za jedan od najskladnijih brakova na estradnom nebu. Kao što i sami vidite riječ je o Biljani Jevtić i Aci Ilić. Oni se trude d ažive jedan porodičan život, prije svega.

Mnogo su pažnje i vremena posvetili odgoju i odrastanju svog sina, a njegovo ime je Ivan. Nikada nisu željeli da se Ivan mediski eksponira, oni nisu kao ostale poznate ličnosti. Ivana su uvijek štitili od bilo kakvih skandala.

Međutim, jedan jako dirljiv dan za njegovog oca je bio kada je Ivan napunio 18 godina. To je bilo u decembru mjesecu prošle godine. Aca je objavio sliku sa svojim sinom i suprugom, iako ranije nije to radio, pogledajte i sami:

Naime, ova slika je privukla veliku pažnju na sebe, ali, najviše pažnje je privukao opis koji je Aca napisao ispod slike. Možete osjetiti emociju čitajući ove rečenice. Ovo je primjer prave porodice, koja cijeni prave vrijednosti.

On je istakao kako njegov sin slavi osamnaesti rođendan, te da on mora u to ime da popije vina, zakiti svirače. Poseno je istakao kako mora naručiti pjesmu pod imenom ‘Ne ruši se gnijezdo lako dok je babo živ..’

Ivan je odrastao u jednog jako kulturnog mladića. Talentovan je za pjevanje, ali ne želi da krene stopama svojih roditelja. Aca je jednom prilikom i komentarisao to:

On kad sam ja tu ima respekt i nikada ne može da pusti glas, kaže da je trema. Ima talenta, želio sam da ide na časove pjevanja, da se douči, ali on odbija. Vidjet ćemo šta će biti u budućnosti.