90-ih su muškarci uzdisali za njom: Sa 19 se udala i pobegla iz Srbije, a sada se vratila i niko ne može da je prepozna (Foto)

  • admin
  • October 29, 2018
  • Comments Off on 90-ih su muškarci uzdisali za njom: Sa 19 se udala i pobegla iz Srbije, a sada se vratila i niko ne može da je prepozna (Foto)

Ova pjevačica je dvadesetih godina važila za jednu najljepšu i najatraktivniju pjevačicu na estradnom nebu, ali se u jednom momentru, iz nama nepoznatih razloga povukla iz javnosti u potpunosti. Njeno ime je Buba Miranović.

Ne, Buba Miranović nije njeno pravo ime, to joj je estradni nadimak, njeno pravo ime je Biljana Bosiljčić. Imala je mnogo nastupa i bila je jako tražena, a na početku karijere u toku jednog nastupa upoznaje svog dečka Žiku Bosiljičića. Žika joj je ubrzo postao muž, naime, ona se udala jako mlada, imala je samo 19 godina.

Kada je bila na vrhuncu svoje karijere, odlučila se odreći te slave te povući i posvetiti se maksimalno svom privatnom životu. Skoro pa je prošlo deset godina, a ona se nikako nije pojavljivala na javnoj sceni niti u medijima.

Danas je tu i tamo možemo vidjeti na nekim javnim događajima, naima, ona je u šestoj deceniji života ali izgleda da njoj vrijeme ne može ništa. Ona je idalje prepijepa i jako atraktivna žena. NJen imidž je sada drugačiji, ali joj pristaje. Zanima li vas kako ona izgleda u šestoj deceniji života?

Pogledajte više fotografija o njenom privatnom životu i njenom izgledu u nastavku:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BUBA MIRANOVIC (@bubamiranovic.official) on

Da li vam se dopada kako ona sada izgleda? Idalje je jako lijepa i atraktivna žena.