90-ih bila san svih muškaraca, udala se sa 19 i pobjegla iz Srbije: Sada se vratila i niko ne može da vjeruje da je to ona
admin November 15, 2018

 

Ona je poznata pod umjetničkim imenom Buba Miranović, ona je jedno izvjesno vrijeme dok je bila prisutna na sceni važila za jednu od najatraktivnijih i najljepših estradnih umjetnica, ali, nažalost, ona se odjednom odlučila povući sa scene i od tada je nije bilo često u medijima.

Njeno umjetničko ime nam je svima poznato, ali, da li znate kako se ona uistinu zove? Malo ko to zna, a njeno pravo ime je Biljana Bosiljčić.

Na jednom od svojih nastupa je upoznala Žiku Bosiljčića, a  za njega se odlučila udati kada je imala samo 19 godina. Kad je bila na vrhuncu slave, povukla se sa javne scene i od tada nastupa nije imala 10 godina.

U zadnje vrijeme se počela povremeno pojavljivati na nekim bitnim događajima, a ono što je sve ostavilo bez zeksta i izazvalo mnogobrojne komentare je promjena njenog imidža. Svi znamo da je njen zaštitni znak bio ljubičasto ofarbana kosa.

2008 godine se ona pokušala vratiti na muzičku scenu, snimila je samo jednu pjesmu, a potom je ponovno nestala. Naime, kada vidite kako ona sada izgleda, reći ćete da joj godine ne mogu ništa.

Ona je svoju ljubičastu kosu ofarbala u crno, a figuru je dovela do savršenstva. Polgedajte i sami neke fotografije: