10 urnebesnih slika sa ruskih vjenčanja: Posljednja će vas nasmijati do suza (Foto)

  • admin
  • August 18, 2019
  • Comments Off on 10 urnebesnih slika sa ruskih vjenčanja: Posljednja će vas nasmijati do suza (Foto)

Na internetu možemo pronaći brojne slike. Neke od njih su smiješne, neke interesantne, a neke nas ostavljaju bez teksta. Te slike brzo postanu popularne na društvenim mrežama i izazovu brojne reakcije i komentare.

S obzirom na sadržaj koji predstavljaju, to je i očekivano.Dešava se da ih moramo pogledati i po nekoliko puta kako bismo ih uopšte shvatili. Nekad se pitamo o čemu su te osobe razmišljale kada su se tako slikale.

Kada je riječ o vjenčanjima, svako želi da mu taj dan bude poseban.Ono na šta parovi obraćaju pažnju jeste i slikanje. Trude se da naprave što bolje slike, zar ne?  Ovdje vam donosimo neke od najsmješnijih slika sa ruskih vjenčanja.

Kada ih vidite, pitat ćete se o čemu su razmišljali kada su pravili iste. Morate priznati da smo nekako navikli od Rusa na takva izdanja. Pogledajte o čemu je ovdje riječ:

Kako vam se čine ove slike? Vjerujemo da su vas nasmijale, ali isto tako ostavile bez teksta Pitanje je zašto su se odlučivali na ovakve načine poziranja. Vidimo u kadru još neke ljude osim mladenaca koji su se tu našli na malo neočekivan način.

Možete vidjeti i razne odjevne kombinacije. Neki parovi jednostavno nisu željeli da budu poput svih ostalih.  Zato su se možda malo drugačije obukli ili pozirali na drugi način.

Mi opet mislimo da su to mogli drugačije predstaviti.  Pojedine slike jes smiješne, možda interesantne, ali je većina  njih nekako zbunjujuće. Moramo ih pogledati više puta kako bismo ih shvatili. Kakav je vaš utisak?