10 urnebesnih slika koje će vas nasmijati – “Kome bolje stoji?” (Foto)

  • admin
  • May 17, 2019
  • Comments Off on 10 urnebesnih slika koje će vas nasmijati – “Kome bolje stoji?” (Foto)

Na društvenim mrežama možete pronaći brojne smiješne i interesantne slike. Ovdje vam donosimo neke od tih koje će vas nasmijati. Imali ste prilike vidjeti razne slike. Neke su bile smiješne, zabavne, a neke zbunjujuće. Morali ste ih čak i više puta pogledati kako biste ih objasnili.  Sada je riječ o smiješnim slikama i poređenjima koja će vas nasmijati. Pogledajte o čemu je riječ:

Poznate ličnosti se odlučuju na razne stvari kako bi privukle pažnju. Weekend je ovdje imao upečatljiv izgled, ali nam se više sviđa ovaj lijevi.

Rihannina haljina ima sličnosti sa ovom limenkom. Baš se uklapaju, zar ne?

Vjerujemo da bi vas ova haljina podsjetila na ovo i bez da ste pogledali desnu sliku. Jesmo li u pravu?

Kako vam se čini ova suknja ili šta bi već trebala da bude? Interesantno je to kakvih sve kreacija ima i čega se pojedini dizajneri svega dosjete. Sigurno ni da cijena nije mala, ali mi svakako ne vidimo ništa posebno u ovom odjevnom predmetu.  Svakako je velika sličnost s mobitelom.

I ova košulja ima veliku sličnost s kutijom za maramice. Simpatično što je na ovaj način predstavio svoju odjevnu kombinaciju.

Da li je sličnost ovdje bila namjerna ili ne?

Ova slika nas je isto tako nasmijala. Njegova frizura podsjeća na mljeveno meso.

I ovdje je sličnost zaista velika.

Vjerujemo da ste se nasmijali na sve ovo i da ste ostali  iznenađeni zbog  kreativnosti i ideja koje su se pojedinci dosjetili.