Žene poludjele kad su ga vidjele: Edita Aradinović pokazala svog momka, skinuli se, a ni vama neće biti dobro kad ih vidite (Foto)

  • admin
  • November 7, 2018
  • Comments Off on Žene poludjele kad su ga vidjele: Edita Aradinović pokazala svog momka, skinuli se, a ni vama neće biti dobro kad ih vidite (Foto)

 

Ona je bivša članica svima poznate grupe Ministarki. Njeno ime je Edita Aradinović. Ona je nedavno izjavila da je u sretnoj vezi već 3 godine sa svojim dečkom, te da prije to nije željela iznositi u javnosti i da je sada pravo vrijeme da to kaže. Njegovo ime je Stefan.

Svi znamo kako su poznate ličnosti jako aktivne na društvenim mrežama, Edita je također jedna od njih. Naime, Edita je oduvijek bila aktivna na svom Instagram profilu ali je većinom objavljivala svoje fotografije sa putovanja, snimanja i iz studija.

Ovoga puta za promjenu je počela objavljivati i fotografije sa svojim dečkom, što je izazvalo mnogobrojne reakcije i komentare. Oni su sada u žiži interesovanja. Njeni fanovi i pratioci su oduševljeni izgledom njenog odabranika, mnogo je zgodan, uvjerite se i sami:

Oni su objavili ofu fotografiju, otkopčane jakne, a ispod bez majice, jasno se vidi kako je momak zgodan. Ova fotografija je jako provokativna, ali se također vidi da su jako zaljubljeni. Pogledajte još fotografija:

Na ovoj fotografiji možemo vidjeti da su baš sretni jedno pored drugog. Edita je jedne prilike rekla kako ona nejega poznaje skoro cijeli svoj život, zato što njih dvoje imaju neke zajedničke prijatelje.