Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/dise0701/public_html/wp-content/themes/magazine-newspaper/header.php on line 36
Način na koji se glumac Rade Šerbedžija oprostio od voljene Milene Dravić rasplakao region

Način na koji se glumac Rade Šerbedžija oprostio od voljene Milene Dravić rasplakao region

  • admin
  • October 16, 2018
  • Comments Off on Način na koji se glumac Rade Šerbedžija oprostio od voljene Milene Dravić rasplakao region

 

Glumac Rade Šerbedžija je rekao da ga je jako pogodila vijest o smrti legendarne glumice Milene Dravić. Ona nas je napustila u 79. godini života. – dodao je Rade.

Izgubili smo ne samo legendarnu i jako talentovanu glumicu, nego i jednog iskrenog i časnog prijatelja, jako me pogodila i šokirala ova vijest, teško ovo podnosim i već znam da će mi mnogo nedostajati naša Milena. – izjasnio se popularni glumac Rade Šerbedžija.

Ona je bila filmski aktivista, uvijek je radila na svom zadatku, hrabno i odlučno. Ona je stajala na stranu slabih i nemoćnih, uvijek. Borila se protiv vlasti, protiv nepravde i protiv gluposti, eto takva je to osoba bila. Nikada joj nije bio problem, kao heroina da stane na stranu svoje publike i svog naroda.

Mogu vam reći da je ona bila jedno jako emotivno i iskreno biće, ona je bila p una ljubavi, svoju ljubav je nemilosrdno i bezuslovno dijelila ljudima, pa ona da je mogla zagrlila bi i pomogla bi cijelom svijetu. Svi znamo da je bila u braku i velikoj ljubavi sa Draganom Nikolićem. Nisu imali djece, to je velika žalost, a u braku su bili punih 50 godina.

Mnogo sam ogorčen ovakvim gubitkom, a i većina bi trebala, jer ko god je poznavao ovu ženu, zna šta je ovaj svijet i svako od nas pojedinačno izgubio.