Lazića uskoro izvode sa intezivne njege: Nećete vjerovati gdje će Darko biti prebačen na dalje liječenje
admin November 13, 2018

 

Ovaj pjevač za samo nekoliko dana bi trebao da napusti šok sobu, poslije toga će biti smješten u apartman, a njegovo liječenje će biti nastavljeno. On će naime sa intezivne njege biti prebačen u apartman istog kliničkog centra u Zemunu.

Došli  smo do informacija da je Darkovo stanje sve bolje, te ako ovako nastavi, oporavak će teći u najboljem redu. On će se liječiti u istoj bonici, samo na drugom odjeljenju.

Darko je sve bolje i bolje, jedino što nas muči je Darkova apstinencijalna kriza koja idalje traje. Svakog dana se preznojava i trese. Nadamo se da će ubrzo moći pomoću štaka i pomagala da hoda i da stane na svoju zdravu nogu. – rekao je pouzdani izvor.

Svi znamo da je Darko imao ogromnu podršku, kako ljudi koji ga prate, tako svoje porodice, prijatelja i zaručnice. Naime, njegovi roditelji su jučer bili kod Darka u posjeti, zadržali su se oko sat vremena, a onda su iz bolnice izašli vidno raspoloženi.

Darko je bolje, super se osjeća, njegov oporavak prolazi u najboljem redu, nadamo se da će se tako i nastaviti. Sada možemo da ga vidimo, jako smo sretni i ponosni smo na Darka što je izdržao sve ovo. Nadamo se što bržem oporavku. – rekla je Darkova majka Branka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*