Izjavila da nije imala plastične operacije, ali slike govore drugačije: Evo kako je Dragana Mirković izgledala na početku karijere (Foto)
admin October 26, 2018

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, njeni nastupi su uvijek ispunjeni do posljednjeg mjesta, a ona je rado viđen gost gdje god da se pojavi, bilo na Balkanu ili u Evropi svejedno je.

Nedavno se počelo polemisati o tome da li je Dragana Mirković na sebi radila neke od estetskih operacija. O tome se pisalo, a pjevačica je ubrzo izjavila da nikada nije radila plastične operacije, te da je za njen izgled isključivo zadužena majka priroda.

Ona je izjavila nedavno što se tiče njenog izgleda: “Kao žena nisam nimalo opterećena time jer su godine za mene samo broj. Ja se i dalje osjećam kao dijete, a veoma sam ponosna na svoje godine i svoj izgled, koji je ponavljam, potpuno prirodan, a ne plastičan”

U nastavku pogledajte neke slike sa početka njene velike karijere i procijenite sami da li je radila neke estetske zahvate ili ne:

Pjevačica je inače na američkoj turneji, a u našim člancima mogli ste vidjeti kako ona uživa u Las Vegasu te vožnji u skupocjenoj limuzini. Od Dragane se očekuje da svoje fanove uskoro obraduje nekim novim hitom, a mi ćemo do tada nastaviti da slušamo njene mnogobrojne pjesme iz bogate karijere.