Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/dise0701/public_html/wp-content/themes/magazine-newspaper/header.php on line 36
Goga Sekulić otkrila kako će joj se sin zvati i nasmijala mnoge: Pa gdje ćeš baš takvo ime?

Goga Sekulić otkrila kako će joj se sin zvati i nasmijala mnoge: Pa gdje ćeš baš takvo ime?

  • admin
  • November 3, 2018
  • Comments Off on Goga Sekulić otkrila kako će joj se sin zvati i nasmijala mnoge: Pa gdje ćeš baš takvo ime?

Goga Sekulić nam je svima prepoznatljiva. Naime, već dugi niz godina ona je jako uspiješna pjevačica. Jedno vrijeme je nije bilo u medijima, ali ubrzo nakon toga se pojavila sa velikim hitom i izneadila sve na javnoj sceni.

Ljudi je mnogo vole, jer je iskrena. Goga Sekulić je uvijek vodila računa o svom izgledu, tako da se s njim uvijek hvalila. Nju smo često mogli vidjeti u provokativnim haljinama, ali u zadnjih 8 mjeseci rijeđe jer je u drugom stanju.

Goga će za otprilike mjesec dana roditi svoju bebu, ona je odlučila i koje će ime dati sinu, iako se to ime ne dopada baš njenom zakonitom supruu Urošu. Njoj je to jedno ime favorit. Zanima li vas o kome se imenu radi?

Ona je rekla da nikada nije bila član niti jedne političke partije, ali da jako simpatizuje trenutnog predsjednika države Srbije Aleksandra Vučića, te da bi imala želju da njegov sin dobije ime po njemu. Povodom ovoga Goga je dala izjavu za medije:

Mnogo mi se dopada ime Vučić i nekako mi ide uz Uroševo prezime, možete izgovoriti Vučić Domanović, čujete li i sami koliko je zvučno? U svakom slučaju odluka za ime se mora brzo donijeti, jer vrijeme leti, a porađaj se bliži.